Opleidingsplannen

Het opleidingsplan bestaat uit 4 online, VCT (Virtual Classroom training)- en praktijktrainingen

Technische Opleidingsplan

Het technisch opleidingsplan van AutoNiveau start met een niveautoets waarin de huidige kennis wordt gemeten. Na het voltooien van de niveautoets wordt een persoonlijk opleidingsplan getoond met de behaalde competenties en de te volgen trainingen.

De trainingen bestaan uit een online training als voorstudie een VCT (Virtual Classroom Training) en een praktijktraining waar met auto’s en diagnoseapparatuur diverse opdrachten worden doorlopen.

Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online, 4 VCT (Virtual Classroom Training)- en 4 praktijktrainingen waarin de deelnemer verzekerd is van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur. De investering voor deelname aan het technisch opleidingsplan bedraagt € 1.260,- exclusief BTW per trainingsjaar. Het opleidingsprogramma wordt exclusief aangeboden via onze partners en is inclusief een helpdesk portaal voor de deelnemer.

De trainingen uit het opleidingsplan worden afgesloten met een online of een IBKI (Innovam Branche Kwalificatie Instituut) toetsing waardoor bij een voldoende resultaat de deelnemer een certificaat van deelname  of een branche erkend certificaat ontvangt en zijn of haar Curriculum Vitae kan opwaarderen.

Voor detail informatie of inschrijven klik op de "bestel" button.

COMMERCIEEL- EN BEDRIJFSVOERING OPLEIDINGENAutoNiveau heeft een opleidingsplan ontwikkeld waarin jij in drie jaar tijd jezelf kunt ontwikkelen in commerciële vaardigheden. Er zijn twee opleidingsprogramma’s: De commerciële aftersales manager, waarin de focus ligt op de bedrijfsvoering en de commerciële aftersales medewerker, waarin de focus ligt op commercie.
In beide opleidingen staat klantgerichtheid en de sturing daarop centraal. Het doel is om direct resultaat uit de opleiding te behalen (zowel in rendement als in omzet), met een blijvend effect voor de langere termijn. We sluiten aan bij herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk.
Deze opleiding bestaat uit een totaalprogramma van drie jaar. Er staan 4 trainingsdagen per jaar gepland. Tijdens deze dagen krijg je praktijktips mee, waarmee je de volgende dag direct in de praktijk aan de slag kunt.

De inhoud en doelstelling van de trainingen staan in de in de webshop. De investering voor deelname aan het commercieel of bedrijfsvoering opleidingsplan bedraagt € 1.500,- exclusief BTW per trainingsjaar. Het opleidingsprogramma wordt exclusief aangeboden via onze partners.